fbpx
 

Coronavirus en uw bezoek aan Makker Hoortoestellen?


Het coronavirus: een onderwerp waar niemand het graag over heeft. Toch is het onze plicht dit wel te doen, voor ieders welzijn. Het coronavirus is nu bijna twee weken in Nederland. De kans dat u besmet raakt met dit virus is nog steeds klein. Maar het blijft altijd goed om voorzichtig te zijn, ook als u naar uw audicien gaat.

Goede (hand)hygiëne is van belang
Makker Hoortoestellen is gewoon open. Maar we houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten.
Komt u langs in één van onze winkels, dan zullen wij u tijdelijk geen hand geven……..en dit is niet omdat wij u niet aardig vinden! Ook blijft een goede hygiëne van belang om besmetting te voorkomen. Enkele tips:

  • Was uw handen regelmatig met zeep.
  • Nies of hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Raak uw ogen, mond en neus zo min mogelijk aan.

 
Voor meest recente informatie over het coronavirus: www.rivm.nl

Uw afspraak verzetten?
Voelt u zich niet lekker, grieperig of verkouden? Bent u de afgelopen 2 weken in een land/regio geweest waar het coronavirus wijdverspreid is en/of had u contact met een besmette patiënt? Wilt u dan uw afspraak bij ons verzetten? Wij hebben daar alle begrip voor en respecteren deze verstandige keuze. Hopelijk kunnen we zo samen ervoor zorgen dat we dit vervelende virus onder controle krijgen!

Bij vragen of twijfel neem dan gerust contact op met één van onze winkels: telefonisch of via onderstaand contactformulier.

Contact