Hoortoestellen

Voor iedereen een passend gehoorapparaat

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend advies!

HOORTOESTELLEN

Merkt u dat u moeite moet doen om gesprekken te volgen in een rumoerige omgeving bijvoorbeeld tijdens een vergadering, verjaardag of etentje? Dan heeft u wellicht een gehoorverlies. Twijfelt u aan uw gehoor dan kunt u langskomen voor een gratis gehoortest. Als blijkt dat u een hoortoestel nodig heeft dan kijkt onze StAr-gecertificeerde audicien samen met u naar de voor ú beste oplossing

Afbeelding-Audicien-plaatst-in-het-oor-hoortoestel
Een hoortoesteloplossing voor iedereen

Bij Makker Hoortoestellen zijn we gespecialiseerd in op maat hoortoesteloplossingen. Belangrijk voor ons is dat het gehoorapparaat dat u koopt voldoet aan uw specifieke eisen en wensen zoals: cosmetisch, levensstijl en budget.

 

U kunt bij ons terecht voor hoortoestellen, zowel uit de private zorg als uit de vergoede zorg (hoortoestellen categorie 1 – 5) waar we contracten hebben met álle zorgverzekeraars. Lees meer over prijs en vergoeding 

 

We zijn een onafhankelijke hoorspecialist. Bij ons bent u dan ook niet gebonden aan één of twee merken. Bij ons kunt u alle – gerenommeerde – merken hoortoestellen kopen, zoals Phonak, Lyric, Unitron, Widex, Oticon, ReSound, Starke, Signia en meer.

Breed assortiment

Door ons brede assortiment is er voor elk individu een juist gehoorapparaat te kopen. Van hoortoestellen met een lichte tot een zware versterking en van gehoorapparaten met eenvoudige tot geavanceerde techniek. Denk aan hoortoestellen die zijn bij te stellen op afstand, oplaadbaar en met bluetooth, waardoor de mogelijkheid tot streamen en te bedienen met uw smartphone. Er zelfs hoortoestellen die kunnen vertalen, uw naasten waarschuwen wanneer u valt en uw gezondheid meten.

 

Uiteraard bieden we hoortoestellen aan in een breed palet aan kleuren en variërend in model en draagwijze: (volledig) In-Het-Oor en Achter-Het-Oor. We zijn zelfs specialist in (volledig) onzichtbare hooroplossingen! Lees meer over de soorten hoortoestellen.

Gratis en vrijblijvend advies

Kom gerust langs voor meer informatie over de mogelijkheden. Geheel gratis en vrijblijvend adviseert één van onze StAr-gecertificeerde audiciens u de voor ú beste oplossing.