Makker Hoortoestellen heropent deuren

Familiebedrijf Makker Hoortoestellen keert terug op de audiciensmarkt. De Makkers hebben drie van hun voormalig eigen winkels weer teruggekocht van het Zwitserse Sonova. In Laren, Zeist en Soest hebben de Makkers weer de dagelijkse leiding. 4 Jaar geleden verkochten zij de winkels maar nu zwaaien ze zelf weer de scepter in deze winkels. “De persoonlijke service die je als familiebedrijf kan bieden, gaat boven alles. We zijn blij dat we onze passie voor hoorzorg nu weer oprecht kunnen delen met onze klanten.’’ aldus de familie Makker. Met 40 jaar ervaring in het audiciensvak en de dagelijkse aanwezigheid van de Makkers in de drie winkels, krijgen klanten weer wat ze gewend waren van Makker Hoortoestellen. Ook maken de Makkers hoorstoestellen die vergoed worden door de zorgverzekaar weer mogelijk.

Makker Hoortoestellen opende in 1996 zijn eerste winkel in Utrecht en is in 16 jaar tijd gegroeid naar 21 audicienswinkels. In 2012 verkocht het familiebedrijf zijn winkels aan het beursgenoteerde bedrijf Sanova en kregen de winkels Connect Hearing op de gevels. Na 5 jaar heropenen vader Michel Makker en zijn drie zoons, Just Makker, Guido Makker en Gijs Makker, opnieuw de deuren van Makker Hoortoestellen.

Het audiciens familiebedrijf onderscheidt zich door 40 jaar vakkennis te combineren met de nieuwste audiologische technieken, zoals compleet onzichtbare hoortoestellen tot oplaadbare toestellen.
Daarnaast onderscheiden zij zich van audiciensketens door hun vergaande service zoals onder andere ‘audicien aan huis’ voor klanten die minder mobiel zijn. Bovendien zijn vergoedingen via Makker Hoortoestellen mogelijk bij alle zorgverzekeraars en hebben klanten een vrije keus van merk hoortoestel.

“Onze liefde voor oprechte hoorzorg bleef leidend en dwong ons om ’terug’ te gaan naar waar we oorspronkelijk voor stonden en staan.” -Michel Makker CEO Makker Hoortoestellen

In het verleden stonden de Makkers bekend om hun nauwe samenwerking met KNO artsen en audiologische centra. Vanaf heden behoort dit wederom tot de doelstellingen van Makker Hoortoestellen.

In Nederland zijn er +270 duizend familiebedrijven waarvan 56% hiervan gevestigd zijn in de gezondheids-en welzijnszorg, aldus het CBS. Opmerkelijk is dat in Noord-Holland en Utrecht respectievelijk maar 56% en 51% van de gevestigde bedrijven familiebedrijven zijn versus een 73% in bijvoorbeeld Friesland. In deze provincies heeft de consument dus minder mogelijkheden om bewust te kiezen voor de persoonlijke aandacht van een zelfstandige specialist. Met de terugkomst van Makker Hoortoestellen wordt die mogelijkheid weer vergroot.

Vrijblijvend uitproberen?

Bent u benieuwd of u een hoortoestel nodig heeft? Vraag online naar een afspraak voor een hoortest.

Wilt u zich direct laten adviseren of geheel gratis één van onze hoortoestellen uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte oplossing te komen. Bel naar een van onze winkels of maak een afspraak via onze contactpagina.

Makker Soest

Torenstraat 4, 3764 CM Soest

Telefoon: 035 602 2417
Email: soest@makker.nl

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren van 09:00-14:00 uur. 

Makker Zeist 

Steynlaan 67, 3701 EC Zeist

Telefoon: 030 697 5954
Email: zeist@makker.nl

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren van 09:00-14:00 uur. 

Makker Laren

Melkweg 2, 1251 PS Laren

Telefoon: 035 533 0370
Email: laren@makker.nl

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

en zaterdag van 09:00-14:00. Buiten openingstijden ook op afspraak.