Makker Utrecht 1 jaar!

Makker Utrecht 1 jaar!

Onze vestiging in Utrecht viert haar 1-jarige jubileum. Een mijlpaal voor Makker Hoortoestellen. De heropening in Utrecht is een succes, de plaats waar we ooit onze eerste winkel opende, ondanks een turbulent jaar door de wereldse gebeurtenissen.
Geslaagde heropening ondanks turbulent jaar

Guido, Gijs en Just (de zonen Makker) kochten eerder drie van hun voormalig eigen vestigingen terug van het Zwitserse Sonova. Eind augustus 2019 opende ze vestiging nummer vier aan de Blauwkapelseweg 13 met audicien Erik Battem aan het roer. En met trots! “We zijn blij dat we onze passie voor hoorzorg oprecht kunnen delen met onze Utrechtse klanten en dat dit aantoonbaar wordt gewaardeerd’’. “De feedback is lovend en binnenkort helpen we al onze 1000ste klant: voor ons bewijs dat we de juiste snaar raken bij onze doelgroep”, aldus de Makkers en Erik Battem. “Afgelopen jaar heeft het beste in ons naar bovengebracht qua ondernemerschap waar mede de effecten van covid-19 om vroegen.

Veilige hoorzorg

We zagen nu naast de behoefte aan eerlijk advies en persoonlijke service – voor ons niet meer dan vanzelfsprekend -, ook vraag naar veilige hoorzorg. Bij Makker omarmen we innovatie en met de opkomst van covid-19 hebben we dan ook snel kunnen schakelen. Al na enkele weken na de lock-down konden we onze Utrechtse klanten, naast veilige hoorzorg in de vestging, óók hoorzorg bieden op afstand: van een hoogwaardige hoortest tot het volledig instellen van hoortoestellen. Een baanbrekende ontwikkeling in het Nederlandse audicienslandschap.

4% in Utrecht is slechthorend met gevaar op eenzaamheid

Bij 90% van de mensen met gehoorverlies kan een hoortoestel de communicatie verbeteren. En communicatie is juist nu, tijdens covid-19 zo belangrijk om eenzaamheid te voorkomen. “Daarom is het essentieel om actie te ondernemen als je merkt dat je minder goed hoort. We zijn er trots op dat wij in deze turbulente tijden slechthorenden niet alleen in de vestging in Utrecht, maar ook vanaf de bank thuis gewoon kunnen voorzien van de beste en veilige hoorzorg. De reacties zijn hartverwarmend.’’, aldus de Makkers en Erik Battem. “Omdat we de hoortest en het aanpassen van hoortoestellen met videobellen doen, zijn we vaak de eersten waarmee mensen weer zonder extra inspanning een gesprek kunnen voeren.”

Jubileumactie

Ons succesvolle eerste jaar hebben we mede te danken aan onze trouwe klanten. We willen dan ook deze feestelijke gebeurtenis met u delen door u te trakteren op 50% korting bij aankoop van een voordeelverpakking batterijen t.w.v. €25,- op onze vestiging in Utrecht. Deze actie is geldig tot 1 oktober 2020.