Phonak komt met Audéo Marvel: hoortoestel van de toekomst

Phonak presenteert vandaag een nieuw hoortoestel: de Phonak Marvel. Dit is een top of the bill hoortoestel. Het hoortoestel is aangepast op de laatste technologie. Denk daarbij aan een ingebouwde techniek waarmee u met mensen kunt spreken die in een andere taal praten. De techniek vertaalt het dan direct en u hoort uw eigen taal middels de hoortoestellen direct in uw oor. Of u kunt met behulp van zeer moderne communicatie technieken met uw mobiele telefoon op afstand uw audicien bereiken. Uw audicien past uw toestel dan op afstand voor u aan, op het moment dat u daarom vraagt. U kunt vervolgens direct in die omgeving uittesten of de nieuwe instelling u een betere geluidsbeleving geeft. Uw smart phone gaat bij dit toestel een grotere rol spelen.

Klinkt dat allemaal te mooi om waar te zijn? Kom het binnenkort bij ons ervaren. Ook daarom kiest u voor Makker. Om u zo goed mogelijk te laten informeren over de laatste ontwikkelingen. Zo hoort dat.

 

 

Revolutionaire Phonak Marvel hoortoestellen zijn het Zwitserse zakmes voor de slechthorende

 

De nieuwe Phonak Marvel hoortoestellen zijn een multifunctioneel wonder die een uitzonderlijke geluidskwaliteit combineren met alle innovaties uit de branche van de afgelopen jaren. Hoortoestellen zijn de afgelopen jaren uitgebreid met veel innovaties voor meer gebruiksgemak en geven daarmee flink meer tevredenheid. Zo zijn oplaadbare toestellen mogelijk, maar ook is uw mobiele telefoon direct te koppelen met uw hoortoestellen, zonder noodzaak van een los kastje om de hals. Door deze directe verbinding kunnen telefoongesprekken en muziek direct naar de hoortoestellen gestreamd worden. Ook voor de TV is dat mogelijk. Maar deze functies waren nog niet samen in één model te vinden. Hierdoor moest de consument kiezen, een compromis dus. Phonak Marvel maakt hier nu een einde aan.

Phonak Marvel is het eerste hoortoestel dat een uitzonderlijke geluidskwaliteit combineert met oplaadbare techniek en direct kan streamen vanaf iedere smartphone, tablet en TV, ongeacht het merk (Apple, Android etc). Phonak Marvel is een multifunctioneel wonder, het is het Zwitserse zakmes voor de slechthorende! Andere fabrikanten zeiden dat Bluetooth niet in een hoortoestel ingebouwd kon worden vanwege een te hoog stroomverbruik, maar het is de Zwitsers gelukt! En wel met een keurig laag stroomverbruik. Phonak is daarmee de eerste die echte universele connectiviteit biedt voor letterlijk miljarden apparaten van consumentenelektronica.

Phonak is bekend om haar eersteklas geluidskwaliteit en goed spraakverstaan. De basis hiervan wordt gevormd door AutoSense OS, de meest geavanceerde automaat in de branche. Phonak voorzag vele jaren geleden al dat hoortoesteldragers niet voor elke situatie zelf een ander programma willen kiezen via het drukknopje op het hoortoestel. De slechthorende wil graag een hoortoestel die dat zelf doet, die het juiste programma op het juiste moment activeert. Phonak heeft bijna 20 jaar ervaringen met automaten en de AutoSense OS 3.0 is dan ook het sublieme resultaat van vele jaren doorontwikkeling: Uitmuntende geluidskwaliteit vanaf de eerste aanpassing, beter spraakverstaan in rumoer, minder luisterinspanning in rumoer en een rijke geluidservaring tijdens het streamen van muziek of TV-programma.

Ook op gebied van oplaadbaar biedt Phonak Marvel het meest geavanceerde. Een volle  accu biedt u een volle dag luisterplezier en de accu heeft een levensduur van wel 6 jaar. Tussentijds vervangen is niet nodig dus! Bovendien is er geen batterijlade meer, waardoor vocht en vuil minder kans hebben en de kans op storingen sterk afneemt.

Is de revolutionaire Phonak Marvel iets voor u? Start een gratis proef bij Makker Hoortoestellen.