Persoonlijk

Wij kennen onze klanten door en door, we weten wat er speelt. We kennen niet alleen het hoorprobleem van onze klant, maar ook de persoon erachter. Een persoon die het verdient om op de best mogelijke manier geholpen te worden.

Innovatief

Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Ieder probleem behoeft een andere oplossing. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat we er zeker van zijn dat we onze klant de op dat moment best mogelijke oplossing bieden.

Passie

We voelen het uitoefenen van ons vak als een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Iedereen die een hoorprobleem heeft móet volgens ons het gevoel van een optimaal gehoor ervaren. We gaan hierbij tot het uiterste. We hebben er alles voor over om het hoorprobleem van onze klant op te lossen.

Warm

Wanneer een klant bij ons binnen komt, komt hij bij de audicien thuis. Alles straalt thuis uit. Dit maakt dat de klant zich op zijn gemak voelt, het voelt vertrouwd.

Michel Makker

Ik zit al vanaf 1977 in dit geweldige vak en ben de oprichter van Makker Hoortoestellen. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij kennen onze klanten door en door en we weten wat er speelt. We kennen niet alleen iemands hoorprobleem, maar ook de persoon erachter. Een persoon die het verdient om goed geholpen te worden.

Just Makker

Wij voelen het uitoefenen van ons vak als een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Iedereen die een hoorprobleem heeft, móet volgens ons het gevoel van een optimaal gehoor ervaren. We gaan hierbij tot het uiterste. We hebben er alles voor over om het hoorprobleem van onze klanten op te lossen.

Guido Makker

Ondanks mijn relatief jonge leeftijd zit ik al lang in het vakgebied. Direct na de middelbare school heb ik de audiciensopleiding gedaan en mij onder andere gespecialiseerd in hoortoestel aanpassingen bij kinderen. De belangrijkste eigenschappen voor een audicien zijn goed kunnen luisteren en je kunnen verplaatsten in de cliënt.

Gijs Makker

Door mijn 10+ jaar ervaring in het vakgebied en opgegroeid te zijn in een audiciens familiebedrijf, gaat mijn kennis en passie in het vakgebied ver. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Ieder probleem behoeft een andere oplossing. Daarom volgen wij de ontwikkelingen op de voet, zodat we er zeker van zijn dat we onze klant de best mogelijke oplossing bieden.