Phonak Audéo™ Paradise

Phonak Audéo™ Paradise

Phonak Audéo™ Paradise

Phonak is een A-merk in de hoortoestellenbranche. De hoortoestellen van de Zwitserse fabrikant Phonak staan bekend om de combinatie van de modernste techniek en topkwaliteit op het gebied van duurzaamheid en geluid, vooral op het vlak van muziek en verstaan in rumoerige situaties. De Phonak Audéo Paradise is de opvolger van het baanbrekende Phonak Marvel hoortoestel.

Combi Paradise oplaaddoosje met smartphone

De Phonak Paradise is een multifunctioneel hoortoestel dat zich onderscheidt door de uitmuntende geluidspresentatie en unieke samenwerking met smartphone, tablet en TV. Dankzij deze samenwerking kunt u telefoongesprekken, TV en muziek rechtstreeks via uw hoortoestel beluisteren waarbij u met meerdere bluetoothapparaten tegelijk verbonden kan zijn. U hoeft niet meer handmatig uw hoortoestel verbinden en ontkoppelen als u wilt overgaan naar een ander medium, zoals uw tablet of smartphone. Deze functie was nog niet eerder in één model te vinden.

De belangrijkste kenmerken van Phonak Audéo Paradise

De Phonak Audéo Paradise is op diverse vlakken een speciaal hoortoestel. We zetten voor u de belangrijkste kenmerken een rij:

  • Zeer natuurgetrouw geluid en altijd het beste gehoor dankzij volautomatische werking.
  • Uniek: niet meer kiezen met welk bluetoothapparaat u verbonden wilt zijn. Verbind uw smartphone en tablet tegelijk (max. 8 gekoppeld).
  • Geniet moeiteloos van de TV met de direct streaming naar uw beide oren. Het kastje om de hals is verleden tijd.
  • Bel handsfree via de hoortoestellen: u accepteert het inkomende gesprek op het hoortoestel en deze vangt ook uw stem op.
  • U kunt kiezen uit een batterijversie of het oplaadbare model. De laatste heeft een razendsnelle oplaadtijd en een accu met een levensduur van wel 6 jaar!
  • Personaliseer uw luisterervaring op uw smartphone en filter hinderlijk omgevingslawaai ter plaatse weg met de (optionele) myPhonak app.
  • Bij de oplaadbare versie kunt u door een dubbel tikje op uw oor een inkomend telefoongesprek accepteren, muziek pauzeren of spraakassistent (Siri, Google Assist) starten.
  • Wij kunnen de hoortoestellen voor u op afstand instellen!

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de Phonak Audéo™ Paradise? Meer weten of het hoortoestel graag uitproberen? Komt gerust langs in één van onze vestigingen of neem contact via onderstaande contactbutton voor informatie. Onze audiciens kijken graag met u naar de voor u beste hooroplossing.