Phonak nieuws: 75-jarig jubileum, Lumity-serie en meer!

Phonak nieuws: 75-jarig jubileum, Lumity-serie en meer!

Phonak | 75-jarig jubileum, Lumity-serie en meer!

De nieuwste serie van Phonak

Review – Guido van den Steene – Audicien Makker Hoortoestellen 

Al jarenlang zet Phonak zich in om audiologische topprestaties te verrichten. Tijdens het 75-jarig jubileum hebben ze een hele reeks nieuwe producten op de markt gebracht die daar wederom aan voldoen. Zo introduceerde Phonak zijn nieuwste hoortoestelserie: Lumity.

Keuzestress met al deze nieuwe producten? Daar helpen wij je bij!

Het grootste voordeel wat de Lumity-serie heeft op de Paradise-serie, is dat het alle voordelen heeft met daar boven op de nieuwste technologie op gebied van multidimensionale en directionele geluidskwaliteit. Of te wel, beter horen ongeacht het omgevingslawaai.

En zoals we altijd van Phonak gewend zijn, heeft het zichzelf weer overtroffen op gebied van innovatie, gebruiksgemak en universele connectiviteit. Zo komen er steeds meer producten van Phonak met lithium-ion oplaadbaarheid. En dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!

Waarom zou je overstappen op Phonak Lumity?

Om beter om te kunnen gaan met achtergrondgeluiden heeft Phonak de Lumity-serie uitgerust met Smartspeech-technologie. Je kunt gesprekken nu beter volgen dankzij 16% beter spraakverstaan van voren en 15% van achteren en opzij. 

De serie is uitgerust met Bluetooth® connectiviteit en een geluidskwaliteit waarmee je in elke situatie een goed gesprek kunt voeren. 

Voorheen was de richtmicrofoontechnologie gefocust op een bepaald punt wat het apparaat herkent als belangrijkste geluidsbron. Met de Lumity-serie hebben ze de sensoren verbeterd waardoor de audiokwaliteit meer vloeiend, geleidelijk en een constant aanpasbare focus heeft op een gesprekspartner.

Oplaadbaar, waterbestendig en nog veel meer

Er zitten 3 nieuwe RIC-modellen in de Lumity-serie die volledig oplaadbaar zijn en ook minder reparatiegevoelig. De Lumity R en Lumity RT, waarbij de RT een extra ringleiding heeft. En de Lumity RL (Life) die zelfs waterbestendig is. 

Dankzij de bluetooth universele connectiviteit kunnen de hoortoestellen met acht apparaten gekoppeld worden waarvan er met twee tegelijk. Dit verbeterd de gebruikvriendelijkheid, aangezien je niet in de instellingen tussen de apparaten hoeft te wisselen.  

En met als kers op de taart biedt de Lumity-serie een stappenteller en activiteitentracker. Hiermee kan je je gezondheidsdoelen beter bijhouden voor een actievere leefstijl.

Andere producten naast de Lumity-serie

Het paradepaardje van Phonak is het waterbestendige hoortoestel, de Audéo Life. Deze is te krijgen in de Paradise – en in de nieuwste Lumity-serie. De Life is een waterbestendig en oplaadbaar hoortoestel met een helder en natuurlijk geluid dat tot wel 50 cm onder water kan (zowel zoet als zout water). 

Alle voordelen op een rijtje:

  • Waterbestendig
  • Houd gezondheidsgegevens bij
  • Oplaadbaar
  • Natuurlijk geluid met heldere audiokwaliteit
  • Smart apps op IOS en Android 
  • Meer bluetooth verbindingen met smarthones, tv, Roger en meer
  • Tap Control voor gebruiksvriendelijk toegang tot bluetoothfuncties

Audéo Fit voor mensen met een actieve leefstijl

Dit is een hoortoestel dat niet alleen je gehoor verbeterd, maar ook je actieve leefstijl ondersteund. Het bevat een nauwkeurige hartslagmeter, stappenteller, houdt activiteitenniveaus bij, zoals afgelegde afstanden en kan zelfs een specifiek doel bijhouden die jij zelf kan instellen via de app.

Nieuwe in-het-oor hoortoestel Virto Paradise

Phonak heeft de Paradise-serie compleet verklaard met de nieuwe in-het-oor hoortoestel Phonak Virto Paradise. De Virto Paradise is de opvolger van de Virto Marvel. 

Net als de Virto Marvel is de Virto Paradise een op maat gemaakt hoortoestel dat vrijwel onzichtbaar en comfortabel in het oor gedragen kan worden. Dankzij het Paradise-platform biedt de Virto Paradise meer comfort in rumoer en een aanzienlijk verbeterde spraakverstaanbaarheid.

De Virto Paradise wordt aangeboden met verschillende eigenschappen zoals met of zonder connectiviteit. Er is ook een mogelijkheid voor een uitvoering in titanium.

Service Makker Hoortoestellen

Wanneer u nieuwsgierig bent en wellicht net zo enthousiast over de Phonak Lumity hoortoestellen, dan kunt u vrijblijvend bij ons een afspraak maken voor een adviesgesprek en zelfs de hoortoestellen gratis uitproberen. We zijn pas tevreden wanneer u oprecht blij bent met de vooruitgang van uw gehoor.

Guido van den Steene  – Makker Hoortoestellen Zeist