’s Werelds eerste healthable™

’s Werelds eerste healthable™

Starkey Livio AI

Het Starkey Livio AI hoortoestel is ‘s werelds eerste ‘healthable™’. Een hoortoestel dat u niet alleen beter laat horen, maar ook uw lichamelijke en mentale activiteit volgt. De Livio AI-hoortoestellen zijn baanbrekend. Het zijn de eerste hoortoestellen die óók van grote meerwaarde zijn voor mensen zonder een gehoorprobleem. Deze toestellen vallen dan ook niet langer onder de categorie hoortoestel, maar zijn een zogenaamde ‘wearable’ ofwel ‘healthable’.

De Starkey Livio AI komt overeen met de Phonak Marvel-serie, maar de Starkey Livio AI gaat verder. Het hoortoestel kan, naast alles wat met horen te maken heeft, gegevens over uw hartslag leveren, detecteren of u ten val komt waarna de door u gekozen contactpersoon wordt gealarmeerd, in 27 talen live vertalen, uw gezondheidsadvies geven en nog veel meer.

Superieure geluidskwaliteit

Dankzij de nieuwe technologie die we Hearing Reality™ noemen, werkt Livio AI ook in de meest rumoerige omgevingen effectief. Sterker nog het hoortoestel is in een onafhankelijk onderzoek als beste getest voor het reduceren van achtergrondgeluid in rumoerige luisteromgevingen. U zult spraak beter en comfortabeler verstaan, zelfs in een druk restaurant, terwijl ongewenste geluiden worden onderdrukt. Livio AI-hoortoestellen werken naadloos met accessoires en uw favoriete digitale apparaten, zodat u met uw wereld verbonden blijft en profiteert van:

 • Superieure geluidskwaliteit, helder geluidsgenot, een natuurlijk gehoor en moeiteloze overgangen.
 • Rust en stilte blijven behouden terwijl de belangrijkste dingen worden versterkt, zodat u gesprekken beter kunt volgen.
 • Telefoongesprekken, muziek en berichten direct van uw smartphone naar uw hoortoestellen streamen.
 • Op afstand programmeerbaar, zodat wij – uw audicien – uw hoortoestellen kunnen aanpassen zonder dat u hiervoor in de winkel hoeft langs te komen.

De Starkey Livio AI is verkrijgbaar in zowel variant met batterij als oplaadbaar.

Waarom is Starkey Livio AI zo baanbrekend?

Het Starkey Livio AI hoortoestel is zo baanbrekend door de vele sensoren in combinatie met artificial intelligence (AI) – kunstmatige intelligentie. Door AI kunnen de gehoorapparaten taken uitvoeren, waarvoor normaal gesproken menselijke intelligente vereist is. De ingebouwde sensoren detecteren beweging, activiteit en verschillende gebaren. De hoortoestellen communiceren onderling – en met de meeste accessoires – om belangrijke voordelen te bieden die verder gaan dan traditionele versterking.

De hoortoestellen bieden in combinatie met de Thrive™ app de onderstaande unieke en belangrijkste functionaliteiten:

 • Volgen van uw lichamelijk en mentale gezondheid d.m.v. de Thrive Gezondheids Score.
 • Thrive™ Assistant: los problemen aan uw hoortoestellen op door vragen te stellen zoals “Hoe kan ik de instellingen van mijn hoortoestel aanpassen?”
 • Valdetectie en alarmering.
 • Hartslagmeter*.
 • Vertaling in 27 talen**.
 • Spraak naar tekst: gesprekken worden uitgeschreven.
 • Aanpassingen aanvragen op afstand.
 • Automatische Ervarings Manager: uw volume wordt automatisch over een bepaalde tijdsduur aangepast.
 • Vind Mijn Hoortoestellen.

Een goed gehoor is maar één onderdeel van een goed, gezond leven. Dit hoortoestel geeft u ook advies over de rest van uw welzijn.

* Uitsluitend in combinatie met de Oplaadbare Livio AI 2400 RIC R
**Alleen in combinatie met een iPhone

Op afstand aanpasbaar

Stel, u bent in een druk restaurant en uw kunt het gesprek van uw gezelschap niet goed verstaan, omdat de instellingen van uw hoortoestel niet goed zijn. Langskomen op één van onze vestigingen kan, maar is niet nodig. De Starkey Livio AI is namelijk op afstand aanpasbaar. Dit betekent dat één van onze audiciens op uw verzoek de instellingen kan aan passen zonder dat u de deur uit hoeft.

Voor meer informatie: hoortoestel op afstand.

Service van Makker Hoortoestellen

Bent u enthousiast en benieuwd wat het hoortoestel u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze audiciens helpen u graag.