De voordelen van videobellen

De voordelen van videobellen

Soms kan je van nood een deugd maken èn dat hebben we dan ook gedaan bij Makker Hoortoestellen!

Door de coronapandemie en de intelligente lockdown die daarop volgde waren veel klanten, vooral in het begin, angstig om onze winkel te bezoeken, ondanks de maatregelen die we meteen namen. Heel begrijpelijk, zeker omdat een groot deel van onze klantenkring tot de risicogroep behoort.

Videobellen bracht oplossing

Maar wat als het hoortoestel het niet meer deed? Men een hoortoestel nodig heeft of als het vervangen van een filter toch nog een keer voorgedaan moest worden? Hoe makkelijk en veilig zou het dan zijn als onze klanten daarvoor de deur niet uit hoefden en tegelijk op onze hulp konden vertrouwen. Videobellen bracht oplossing.

Persoonlijker dan bellen

Voor mezelf was het een drempel waar ik overheen moest. Videobellen hmm… het was voor mij vreemd en best spannend. Maar dat was het helemaal niet! En nog best makkelijk ook! Okay, het was even wennen. Hoe gaat het in zijn werk? Zit ik goed voor de camera? Maar eigenlijk ging het vanzelf. Het was net of de klant in mijn aanpaskamer aanwezig was. En het gesprek was veel persoonlijker en leuker dan gewoon bellen. We konden zelfs een grapje maken en elkaar zien lachen. Het mooiste was nog dat ik de klant net zo goed kon helpen als in de winkel.

Net zoals in de winkel

Ook nu de maatregelen versoepeld zijn is het erg handig om te videobellen met één van onze audiciens voor hoorzorg. Wanneer u zich niet lekker voelt, de reisafstand niet zit zitten of het weer het niet toe laat, videobellen is persoonlijk en biedt net zo goede (hoor)oplossing als u bij ons in de winkel zou zijn.

Erg eenvoudig probeer het gewoon! Lees hier hoe het in zijn werk gaat.

Sylvia van den Berg
Audicien bij Makker Hoortoestellen