Werkwijze

Stappenplan

1.

In een eerste gesprek/intake informeren wij u vrijblijvend over het aanbod van hoortoestellen en maken samen met u een keuze voor een hoortoestel dat bij u past. Uiteraard kijken wij eerst naar uw gehoorverlies. Mogelijk is er al een hoortest gedaan bij een KNO-arts of een Audiologisch Centrum. Zo niet, dan doen wij een hoortest. Wij nemen de resultaten van deze hoortest met u door en bespreken in welke situaties u de meeste problemen ondervindt. U kunt aangeven waar en in welke mate u verbeteringen wenst.

Aspecten als onzichtbaarheid, gebruikersgemak, comfort en kosten komen ook in dit gesprek aan bod. In overleg met u komen wij uiteindelijk tot de keuze van een hoortoesteltype dat het beste bij u past.

2.

Na dit eerste gesprek kunt u het gekozen hoortoestel uitproberen in een gratis en vrijblijvende proefperiode. U doet dit in uw eigen omgeving, zodat u er het beste achterkomt of het hoortoestel echt voor u geschikt is. De audicien stelt het toestel zo optimaal mogelijk in op basis van de metingen en aan de hand van uw ervaringen.

3.

Wij zoeken altijd naar de beste oplossing die past bij u en uw situatie. Wij kennen niet alleen iemands hoorprobleem, maar ook de persoon erachter. Een persoon die het verdient om goed geholpen te worden. Iedereen die een hoorprobleem heeft, móet volgens ons het gevoel van een optimaal gehoor ervaren. We gaan hierbij tot het uiterste en hebben er alles voor over om het hoorprobleem op te lossen.