Hoortoestel op afstand

Het huis niet uit voor nieuw hoortoestel!

 

Ervaart u hinder aan uw gehoor? Bent u niet meer tevreden over uw hoortoestel? Maar kunt u of wilt u hiervoor de deur niet uit. Dat hoeft ook niet. Vanaf nu bieden we ook de mogelijkheid om een hoortoestel te leveren aan huis. Kijk en lees hieronder naar hoe het in zijn werk gaat.

 

Een hoortoestel op afstand, hoe dan?

 

Tot voor kort moest u voor een nieuw hoortoestel naar een audicien. Niet alleen voor advies, de eventuele hoortest, maar ook voor het instellen en voor de controleafspraken. Voor een aantal hoortoestel merken is dat niet meer nodig. Deze bieden de mogelijkheid om met elkaar alle nodige stappen voor een nieuw hoortoestel geheel op afstand uit te voeren. Enkel d.m.v. een tablet of smartphone en bijbehorende app. Afhankelijk van het merk toestel hoeft u alleen voor de eerste afspraak naar de winkel komen.

 

Hoe gaat het aanpastraject in zijn werk?

 

Wanneer u denkt dat u een (nieuw) hoortoestel nodig heeft kunt u hiervoor contact opnemen met één van onze winkels. We maken vervolgens een afspraak voor een intake die plaatsvindt over de telefoon of via videobellen. Eén van onze audiciens adviseert u uitgebreid, kan meteen al uw vragen beantwoorden en de mogelijkheden demonstreren. Bent u er samen uit, dan stuurt uw audicien het best passende hoortoestel op inclusief benodigheden (verbindingsapparaat in de vorm van een neklus). De hoortest indien nodig, het instellen van het hoortoestel en vervolgafspraken regelt uw audicien via smartphone of tablet en bijbehorende app met u op afstand.

 

Is mijn hoorzorg nog wel persoonlijk?

 

Wanneer u in bezit bent van het hoortoestel houden we contact. U heeft uw eigen audicien. Hij of zij checkt regelmatig hoe het met u gaat. En u kan altijd contact opnemen voor vragen en advies. Zo combineren we onze persoonlijke hoorzorg met gemak d.m.v. de modernste technologie.

 

De voor- en nadelen

 

Wilt u weten of een hoortoestel, zonder dat u de deur uit moet, de oplossing voor u is? Hieronder de belangrijkste voor- en nadelen:

 

Voordelen

  • U hoeft niet naar de winkel te komen
  • Geen rechtstreeks contact in deze coronacrisis
  • Scheelt u tijd: geen reistijd en een snel aanpassingstraject mogelijk
  • U heeft gegarandeerd de nieuwste hoortechniek

 

Nadelen

  • U heeft een smartphone of tablet nodig
  • Het werkt anders dan u gewend bent
  • Bij een aantal merken moet u voor de eerste afspraak naar de winkel
  • Een fysieke of een visuele beperking kan het aanpastraject bemoeilijken