Even voorstellen

Afbeelding-nieuwe-collega-Makker-Hoortoestellen-Zeist

Even voorstellen

Trots en blij zijn we met onze nieuwe collega-audicien. Guido versterkt sinds 1 juni 2021 ons team van audiciens in Zeist. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten een beeld hebben bij de audicien die ze oprechte hoorzorg verleent, stellen we Guido voor aan de hand van een interview.

Even voorstellen | Guido van den Steene

1) Vertel eens, wie ben je, waar kom je vandaan en wat is je achtergrond?

Aangenaam! Mijn naam is Guido, ik ben woonachtig in Soesterberg samen met mijn vrouw en 3 dochters. Per 1 juni ben ik werkzaam bij Makker in Zeist als audicien in opleiding.

2) Leuk feitje over jezelf?

Een leuk feitje is wellicht dat ik gek ben op het bezoeken van pretparken. Je kunt wel zeggen dat het leven voor mij 1 grote rollercoaster is. Daarnaast hou ik van lekker (uit)eten en kijk ik graag een filmpje of luister muziek in mijn vrije tijd.

3) Waar werkte je hiervoor en wat deed je?

Voordat ik bij Makker aan de slag ging, werkte ik bij een drogisterij als leidinggevende. Hier gaf ik onder andere ook geneesmiddelen advies als gecertificeerd drogist.

4) Wat wilde je worden toen je klein was?

Eerlijk gezegd had ik toen ik klein was geen flauw idee welke richting ik later op zou willen. Door mijn passie voor lekker eten en het bereiden hiervan, is de keuze destijds gevallen op een opleiding voor zelfstandig werkend kok. Doordat de werktijden in de horeca slecht te matchen waren met een gezinsleven, heb ik destijds de overstap gemaakt naar de retail. Wat altijd wel een rode draad is geweest in mijn keuze voor werk is dat ik graag andere mensen het naar de zin maak en tevreden wil zien. Dat geeft me gewoon voldoening!

5) Waarom werken bij Makker Hoortoestellen?

De functie trok me erg aan, omdat je als audicien echt iets kunt betekenen voor iemand. Je levert een stukje zorg en geeft mensen het mooiste cadeau wat je maar kunt bedenken, een goed gehoor! Waarom dan bij Makker Hoortoestellen? Het is eigenlijk een gevoel. Een informele sfeer in een mooi familiebedrijf waar mensen met passie elke dag het beste eruit willen halen voor de klant. Daar wilde ik graag deel van uitmaken!

6) Wat kan jij voor onze klanten betekenen?

Persoonlijk is mijn motto: behandel een ander zoals jezelf ook behandeld wil worden. Dit zal mijn basis zijn voor mijn werkdag bij Makker. De klant het gevoel geven welkom te zijn in onze winkel en weer te laten vertrekken met een passend advies en/of hoortoestel vergezeld door een fijn gevoel, dat maakt voor mij een geslaagde dag. 

7) Waar en op welke dagen kunnen onze klanten jou tegenkomen?

In eerste instantie zal ik van maandag t/m vrijdag aanwezig zijn in de vestiging te ZeistWanneer mijn kennis en ervaring op voldoende niveau is om u zelfstandig te kunnen helpen zal ik ook uw vaste aanspreekpunt voor de zaterdag worden! 

8) Hoe is het om te werken bij Makker Hoortoestellen in deze COVID-19-periode?

Bij Makker Hoortoestellen kunt u met een gerust hart binnen komen als klant, maar zeker ook als medewerker. Er zijn voldoende maatregelen genomen in de winkel om het risico op de verspreiding van covid-19 minimaal te houden. Persoonlijk sta ik hier met een veilig gevoel. 

9) Wat wil je als laatst zeggen tegen de klanten van Makker Hoortoestellen?

Graag zie ik u snel in onze vestiging te Zeist om persoonlijk kennis te maken!  De koffie staat klaar!