Review Starkey Livio Edge AI 2400

Artificial-Intelligence-afbeelding

Review Starkey Livio Edge AI 2400

Review gehoorapparaat Starkey Livio Edge AI 2400

Steeds meer onderzoeken geven aan dat goed gehoor een positieve invloed heeft op gezondheid. Starkey – wereldleider in geavanceerde hooroplossingen – springt hierop in. Dit met een revolutionair hoortoestel, de Starkey Livio Edge AI 2400. Op deze pagina kijken we hoe dit unieke gehoorapparaat het hoortoestellenlandschap herdefinieert. Nieuwsgierig? Lees รฉn kijk onze onderstaande review.

Een one-of-a-kind gehoorapparaat

Dat de Starkey Livio Edge AI 2400 een grote sprong vooruit is, is zeker! Het hoortoestel is in de meest rumoerige luisteromgevingen in een onafhankelijk onderzoek als beste getest.

Naast uitstekend geluid in alle gehoorsituaties helpt dit gehoorapparaat ook om uw gezondheid in de gaten te houden en om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Hierdoor vallen deze toestellen dan ook niet langer onder de categorie hoortoestel, maar onder een nieuw soort gehoorapparaat, namelijk healthableโ„ข hoortoestellen.

Afbeelding Starkey-Livio-Edge-AI-2400-hoortoestel

Tot slot is dit hoortoestel uniek, doordat dit het eerste oplaadbare gehoorapparaat is met bluetooth, dat zowel achter-het-oor als op maat in-het-oor is te krijgen!

Meer informatie over de verschillende soorten gehoorapparaten

Gezond horen en een gezondere u!

Uw oor is de beste plaats voor het verkrijgen van betrouwbare gegevens over uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Wanneer u de Livio Edge AI draagt kan deze op de onderstaande vlakken bijdragen een uw gezondheid:

  • Lichamelijke gezondheid volgenStarkey Thrive app voorbeeld
  • Mentale gezondheid volgen
  • Valdetectie en alarmering

Functies die u het leven makkelijker maken

Het gehoorapparaat biedt u een beter gehoor en een betere gezondheid. Daarbij maakt de Livio Edge AI u het leven ook makkelijker door de onderstaande functies:

  • Vertaling in 27 talen
  • Spraak naar tekst
  • Herinneringen
  • Hoorzorg op afstand
  • Zelfcheck hoortoestel
  • Zoek mijn hoortoestellen
  • Dubbeltik bediening

Uitstekende bluetoothtechnologie

De Livio Edge AI-hoortoestellen hebben een uitstekende bluetoothtechnologie waardoor deze naadloos communiceren met uw accessoires en uw favoriete digitale apparaten. Het streamen van TV, muziek en bellen gaat simpel en met uitstekende kwaliteit.

100% op afstand afstelbaar

Ook mooi meegenomen door deze bluetoothconnectiviteit is dat dit hoortoestel door uw audicien op afstand kan worden afgesteld. Wanneer u liever niet naar de winkel komt voor een instel- of bijstelafspraak van uw hoortoestel, is dat ook niet nodig. Kortom, hoorzorg waar u ook bent!

Meer informatie over hoortoestel op afstand

Van harte welkom voor vrijblijvend advies

Bent u benieuwd wat het hoortoestel u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze audiciens helpen u graag. Daarbij vinden we het belangrijk dat u ervaart of een hoortoestel voor u van grote meerwaarde is. U kunt dan ook altijd eerst een hoortoestel voor een periode vrijblijvend uitproberen.