Ambassadeur Makker Hoortoestellen

U wilt onze ambassadeur zijn, bedankt hiervoor!

Als u een hoortoestel heeft aangeschaft bij Makker Hoortoestellen kent u het plezier van een goed gehoor. Elke dag opnieuw geniet u van de rijkdom aan geluiden rondom u, hoe subtiel ook. Ongetwijfeld hebt u vrienden of kennissen met een gehoorverlies die de stap naar een hooroplossing nog niet hebben gezet. Trekt u hen over de streep?

 

Door uw ervaring te delen, bent u als het ware ‘Makker Hoortoestellen Ambassadeur’. Daar zijn we trots op en daar willen we u voor bedanken. Op uw Makker-vestiging hebben we ambassadeurskaarten liggen. Geef de ingevulde ambassadeurskaart aan de persoon die u wilt helpen en verwijs uw kennis naar één van onze vestigingen. Gaat hij of zij langs voor een hoortest en koopt uw kennis nadien een hoortoestel bij ons, dan ontvang u beiden een VVV-bon t.w.v. €50,- *.

 

Wilt u meer informatie over bovenstaande actie, neem contact op met één van onze vestigingen. Onze audiciens vertellen u graag meer.

* Om in aanmerking te komen voor de VVV-bon dienen u en uw kennis beide een hoortoestel te hebben aangeschaft op één van de vestigingen van Makker Hoortoestellen.