Even voorstellen

Even voorstellen

Graag maken we van deze gelegenheid gebruik om onze nieuwe collega’s Ymke en Daan voor te stellen. Beide versterken sinds 1 december ons team van audiciens. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten een beeld hebben bij de persoon die ze ‘oprechte’ hoorzorg verleent, stellen we Ymke en Daan hier graag voor aan de hand van een interview.

Even voorstellen | Ymke Venema

1) Vertel eens, wie ben je, waar kom je vandaan en wat is je achtergrond?

Hallo, ik ben Ymke en ik kom oorspronkelijk uit het prachtige hoge Noorden. Van oorsprong ben ik zilver- goudsmid, maar ik ben al vanaf 2007 audicien.

2) Leuk feitje over jezelf?

Ik hou van oude techniek, van Engeland, fotografie en het bezoeken van musea.

3) Waar werkte je hiervoor en wat deed je?

Het leuke is dat ik in 2004 begonnen ben bij Makker Hoortoestellen in Utrecht Overvecht waar wij met een fijn team werkten. Daarna door allerlei reorganisaties kwam ik terecht bij een andere zelfstandige audicien en was ik daar verantwoordelijk voor de shop-in-shop in Vianen. Het beroep audicien blijft het mooiste dat er is en ik help de klanten altijd met veel plezier.

4) Wat wilde je worden toen je klein was?

Ik wilde edelsmid worden en mooie dingen maken in een eigen atelier.

5) Waarom werken bij Makker Hoortoestellen?

Dat is niet zo moeilijk, want ik heb vroeger altijd met plezier bij Makker gewerkt.

6) Wat kan jij voor onze klanten betekenen?

Ik hoop de klanten een luisterend oor te bieden en een stukje herkenning, omdat ik als ervaringsdeskundige mij goed kan inleven in de andere persoon en bepaalde situaties ook herken. Ik ben geduldig naar mijn klanten en doe er alles aan om de klant tevreden te laten zijn met de begeleiding en een goede hooroplossing.

7) Waar en op welke dagen kunnen onze klanten jou tegenkomen?

Jullie kunnen mij vinden van maandag tot en met vrijdag in Zeist. Samen met Just Makker zullen wij ervoor zorgen dat u zich gehoord en welkom voelt bij ons. Uiteraard staat de koffie/thee voor u klaar.

8) Hoe is het om te werken bij Makker Hoortoestellen in deze COVID-19-periode?

Wij kunnen op afstand de klanten tegemoetkomen, doormiddel van videobellen en het op afstand programmeren van hoortoestellen. Met name voor kwetsbare ouderen is dit een uitkomst. Uiteraard gaan wij op een verantwoorde en veilige manier om met onze klanten.

9) Wat wil je als laatst zeggen tegen de klanten van Makker Hoortoestellen?

Ik hoop u als ervaringsdeskundige te mogen verwelkomen in ons filiaal waar u zich gehoord en welkom voelt. Ik zal u samen met Just zo goed mogelijk adviseren bij de voor u beste hooroplossing, zodat u weer met vertrouwen kunt functioneren in dagelijkse situaties en in de maatschappij.

Even voorstellen | Daan Bossong

1) Vertel eens, wie ben je, waar kom je vandaan en wat is je achtergrond?

Ik ben Daan, 26 jaar en kom uit Amstelveen en tegenwoordig woonachtig in IJsselstein. Voordat ik voor het audicien vak koos was ik werkzaam in de logistiek waarin ik ook mijn studie heb afgerond.

2) Leuk feitje over jezelf?

Ik ben een wandelende filmencyclopedie

3) Waar werkte je hiervoor en wat deed je?

Eerder was ik werkzaam als audicien-in-opleiding bij Schoonenberg in Amsterdam-Zuid.

4) Wat wilde je worden toen je klein was?

Profvoetballer, uiteraard!

5) Waarom werken bij Makker Hoortoestellen?

Bij Makker hebben ze de persoonlijkheid en de passie voor het vak hoog in het vaandel staan. Dit naast de expertise die ze in huis hebben maakt voor mij een hele goede klik.

6) Wat kan jij voor onze klanten betekenen?

Een oprechte nieuwsgierigheid naar de klant en hierdoor samen tot de beste oplossing komen.

7) Waar en op welke dagen kunnen onze klanten jou tegenkomen?

Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in ons filiaal in Laren.

8) Hoe is het om te werken bij Makker Hoortoestellen in deze COVID-19-periode?

Een extra uitdaging, maar die gaan wij natuurlijk niet uit de weg. We weten ondanks de maatregelen nog steeds ons hoge niveau te halen.

9) Wat wil je als laatst zeggen tegen de klanten van Makker Hoortoestellen?

Kom langs!