Hoortoestellen

GEHOORVERLIES EN HOORTOESTELLEN

Merkt u dat u moeite moet doen om gesprekken te volgen in een rumoerige omgeving bijvoorbeeld tijdens een vergadering, verjaardag of etentje? Dan heeft u wellicht een gehoorverlies.

 

Gehoorverlies is in veel gevallen een langzaam en geleidelijk proces, twijfelt u aan uw gehoor dan kunt u langskomen voor een gratis gehoortest.

Als blijkt dat u een hoortoestel nodig heeft dan kijkt onze audicien samen  met u naar de beste oplossing. Belangrijk voor ons is dat het hoortoestel voldoet aan uw specifieke eisen en wensen zoals: cosmetisch, levensstijl en budget.

 

Makker Hoortoestellen is gespecialiseerd in een totaal op maat gemaakte aanpassing. Wij zijn leverancier van alle gerenommeerde merken hoortoestellen en werken samen met alle zorgverzekeraars. Door dit brede assortiment is er voor elk individu een juiste oplossing te vinden waarbij wij altijd streven naar een totaal onzichtbaar hoortoestel.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Kom gerust langs voor informatie en wat de mogelijkheden zijn onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Heeft u vragen over wat de mogelijkheden voor u zijn dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze audiciens.