Hoortest op afstand

Hoortest op afstand

 

Hoort u het geritsel van de bladeren niet, heeft u moeite om iemand te verstaan tijdens een feestje en moet u steeds vaker vragen: wat zegt u? Dan kan het goed mogelijk zijn dat u last heeft van gehoorverlies. Om dit na te gaan en om de mate van gehoorverlies te bepalen is een hoortest nodig.

 

Online zijn er veel hoortesten te vinden. Deze vormen een screening en geven een indicatie over de mate waarin u hoort. Wilt u weten hoe het precies is gesteld met uw gehoor kunt u een afspraak maken op een audiologisch centrum of bij een audicien waar zij een audiogram maken welke exact aangeeft hoe het met uw gehoor ervoor staat.

 

Een hoortest innovatie

 

Bij Makker Hoortoestellen combineren we het beste van beide. Wij bieden als eerste audicien in Nederland de mogelijkheid om voor een hoortest met audiogram niet de deur uit te gaan.

 

Via videobellen of telefonische afspraak brengt één van onze audiciens uw gehoorproblemen en – wensen in kaart. Vervolgens stuurt onze audicien u de benodigdheden op voor de hoortest waaronder hoortoestellen en eventueel een verbindingsapparaat in de vorm van een neklus.

 

Heeft u deze ontvangen, dan voert onze audicien de hoortest met u uit tijdens een videobelafspraak en via smartphone of tablet en een bijbehorende app. We kunnen vervolgens de hoortoestellen meteen voor u op afstand instellen. Zo wordt u volwaardig en professioneel geholpen, net zoals u in de hoorwinkel bent.

 

Mocht u interesse hebben, reageer dan via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk met u contact op. Heeft u eerst nog vragen, dan kunt u bellen met één van onze winkels of chatten via de knop rechtsonder.

Contact