Amsterdam

Makker Hoortoestellen team Amsterdam
Makker audicien Amsterdam

 

Maasstraat 98

1078 HM Amsterdam

020 – 226 8885

amsterdam@makker.nl

 

Openingstijden 

 

Maandag      09:00 – 17:30 uur

Dinsdag        09:00 – 17:30 uur

Woensdag    09:00 – 17:30 uur

Donderdag   09:00 – 17:30 uur

Vrijdag          09:00 – 17:30 uur

Zaterdag       09:00 – 17:30 uur

Zondag         Gesloten

 

Maak een afspraak voor gratis hoortest 

 

Moet u steeds vaker vragen: ‘wat zegt u’? Heeft u het idee dat gesprekken langs u heen gaan? Kortom, heeft u twijfels over uw gehoor, dan bent u van harte welkom bij Makker Amsterdam voor een gratis hoortest. We nemen uitgebreid de tijd om naar de kwaliteit van uw gehoor te kijken.

 

Wanneer u op tijd kiest voor een hooroplossing voorkomt u verergering en frustratie. Bovendien is de gehoortest bij Makker Amsterdam gratis en volledig vrijblijvend.

Makker Hoortoestellen is terug in Amsterdam

 

Makker Hoortoestellen is terug in Amsterdam Oud-Zuid. Jarenlang vormde wij hier eerder een vaste steunpilaar voor mensen met een verminderd gehoor. Niet alleen de vestiging is in Amsterdam weer een pijler voor oprechte hoorzorg: audicien Lonneke Bovenschen is terug als vast gezicht.

 

Het team van audiciens, prettig kennis te maken!

 

Lonneke Bovenschen – Audicien is in Amsterdam voor veel slechthorenden een goede bekende na hen jarenlang te hebben geholpen met de voor hen beste hooroplossing. Voor haar voelt terugkeren met Makker naar Amsterdam dan ook als thuiskomen.

 

Voor degene die Lonneke nog niet kent: Lonneke heeft veel geduld en luistert graag naar het verhaal achter de slechthorende. Samen met slechthorenden zoekt zij, al ruim 15 jaar, in een open gesprek naar de beste oplossing. Bij audicien Lonneke voelt iedereen zich op zijn gemak. Lonneke is bekend met alle grote hoortoestelmerken en de meest innovatieve hooroplossingen.

 

Loes de Vries – Gastvrouw zorgt voor het reilen en zeilen binnen het filiaal in Amsterdam. Zij verwelkomt de slechthorende met een brede glimlach en zorgt voor koffie en thee. Loes is ook degene die onze klanten telefonisch te woord staat en zorgt dat de afspraken op het juiste moment worden ingepland.

 

Bouwen aan een beter gehoor

 

Onze audiciens zijn gediplomeerd en StAr-geregistreerd. Bij Makker Amsterdam kunt u dan ook rekenen op een professionele hoortest. Als we bij u een verminderd gehoor ontdekken, dan kijken we vrijblijvend samen met u naar de voor u beste vervolgstap.

 

Bij eventuele vervolgstappen kunt u persoonlijke aandacht verwachten en een verregaande service. We zijn een onafhankelijk audicien waardoor we een breed assortiment aan gerenommeerde merken hoortoestellen bieden. Bij Makker Amsterdam kan u dan ook altijd terecht voor een gehoorapparaat, dat voldoet aan uw gehoorverlies en cosmetische – en technische wensen.

 

Onzichtbaar hoortoestel 

 

Wilt u graag een gehoorapparaat dat niet zichtbaar is? Ook dat kan! We wijzen u dan op het hoortoestel de Phonak Lyric, het eerste volledig onzichtbare hoortoestel ter wereld. 24/7 kunt u de Phonak Lyric dragen. Ook wanneer u sport, slaapt of doucht. Daarbij kan de Lyric voor behandeling van tinnitus ofwel oorsuizen oplossing bieden. Voor meer informatie over dit toestel en eventueel onderhoud kunt u bij ons terecht. Lees meer

 

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Vindt u het tijd om een gehoortest te doen? Wilt u meer informatie over een voor u passend hoortoestel? Bij Makker Hoortoestellen Amsterdam bent u van harte welkom. Maak een vrijblijvende afspraak en vraag naar de mogelijkheden. Graag tot horens en ziens!

Vrijblijvend uitproberen?

Bent u benieuwd of u een hoortoestel nodig heeft? Vraag online naar een afspraak voor een hoortest.

 

Wilt u zich direct laten adviseren of geheel gratis één van onze hoortoestellen uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte oplossing te komen. Bel naar een van onze winkels of maak een afspraak via onze contactpagina.

Makker Soest

Torenstraat 4, 3764 CM Soest

Telefoon: 035 602 2417
Email: soest@makker.nl

 

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren en Makker Utrecht van 09:00-17:30 uur. 

Makker Zeist 

Steynlaan 67, 3701 EC Zeist

Telefoon: 030 697 5954
Email: zeist@makker.nl

 

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren en Makker Utrecht van 09:00-17:30 uur. 

Makker Laren

Melkweg 2, 1251 PS Laren

Telefoon: 035 533 0370
Email: laren@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.

Makker Utrecht

Blauwkapelseweg 13, 3572 KA Utrecht

Telefoon: 030 303 2001
Email: utrecht@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.