Makker audicien Laren

 

Melkweg 2

1251 PS Laren

Tel: 035 533 03 70

E-mail: laren@makker.nl

 

Openingstijden

 

Maandag      09:00 – 17:30 uur

Dinsdag        09:00 – 17:30 uur

Woensdag    09:00 – 17:30 uur

Donderdag   09:00 – 17:30 uur

Vrijdag         09:00 – 17:30 uur

Zaterdag       09:00 – 17:30 uur

Zondag         Gesloten

 

Gratis gehoortest bij Makker Laren

 

Hoort u de deurbel wel goed? Heeft u moeite om de verkoper in een winkel te verstaan? Als u ‘ja’ kunt antwoorden op deze vragen, dan kan het zijn dat uw gehoor vermindert. Het is dan goed om bij Makker Laren een uitgebreide, vrijblijvende gehoortest te laten doen. Tijdens deze hoortest kijken we naar de status en kwaliteit van uw gehoor.

 

Wanneer u er met uw gehooroplossingen op tijd bij bent, scheelt dat een hoop frustratie en kunt u verergering voorkomen. Bovendien is de gehoortest bij Makker Laren gratis en volledig vrijblijvend.

Het team van audiciens, prettig kennis te maken!

 

Audicien Marijn Prins was toen zij begon met dit werk s’lands jongste audicien en adviseert slechthorenden inmiddels ruim 10 jaar. Marijn is gedreven en weet als geen ander hoe het is om niet goed te horen. Marijn is zeer gemotiveerd in het vinden van de meest passende hooroplossing en past daar een sociale benadering op toe. Ze gaat tot het uiterste om het meest prettige geluid te creëren voor de slechthorende.

 

Guido Makker is eveneens een doorgewinterde audicien. Hij kan zich goed verplaatsen in de situatie van de slechthorende. Tijdens zijn loopbaan heeft hij zich o.a. gespecialiseerd in slechthorendheid bij kleine kinderen. Zo heeft hij inmiddels ook vele baby’s, peuters en kleuters geholpen aan een beter gehoor.

 

Daan Bossong heeft als audicien een oprechte nieuwsgierigheid naar de slechthorende en komt hierdoor tot de beste hooroplossing. Persoonlijke benadering, kwaliteit en passie voor het audiciensvak staat bij Daan hoog in het vaandel.

 

José Kraak en Marjolein den Breejen zorgen voor het reilen en zeilen binnen het filiaal in Laren. Zij verwelkomen de slechthorende met een brede glimlach. Achter de schermen verzorgt Marjolein met veel passie allerlei administratieve taken die ervoor zorgen dat alle filialen van Makker Hoortoestellen als een goed geoliede machine lopen.

 

Bouwen aan een beter gehoor

 

Onze audiciens zijn gediplomeerd en StAr-geregistreerd en u kunt bij Makker Laren daarom rekenen op een professionele gehoortest. Uit de bevindingen wordt geconcludeerd of sprake is van een verminderd verhoor. Indien een verminderd gehoor is ontdekt, dan wilt u kunnen vertrouwen op gericht advies en aansluitende oplossingen. U kunt dan eventueel een tweede afspraak maken.

 

Onzichtbaar hoortoestel 

 

Tijdens de eventuele volgende stappen kunt u persoonlijke aandacht verwachten. Wilt u graag een hoortoestel dat niet zichtbaar is? Ook dat kan! We wijzen u dan op het hoortoestel de ‘Lyric’, het minst zichtbare hoortoestel ter wereld. Voor meer informatie over dit toestel en eventueel onderhoud kunt u bij ons terecht.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Vindt u het tijd om een gehoortest te doen? Bij Makker Hoortoestellen in Laren bent u van harte welkom. Maak een vrijblijvende afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend uitproberen?

Bent u benieuwd of u een hoortoestel nodig heeft? Vraag online naar een afspraak voor een hoortest.

 

Wilt u zich direct laten adviseren of geheel gratis één van onze hoortoestellen uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte oplossing te komen. Bel naar een van onze winkels of maak een afspraak via onze contactpagina.

Makker Soest

Torenstraat 4, 3764 CM Soest

Telefoon: 035 602 2417
Email: soest@makker.nl

 

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren en Makker Utrecht van 09:00-17:30 uur. 

Makker Zeist 

Steynlaan 67, 3701 EC Zeist

Telefoon: 030 697 5954
Email: zeist@makker.nl

 

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren en Makker Utrecht van 09:00-17:30 uur. 

Makker Utrecht

Blauwkapelseweg 13, 3572 KA Utrecht

Telefoon: 030 303 2001
Email: utrecht@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.

Makker Amsterdam

Maasstraat 98, 1078 HM Amsterdam

Telefoon: 020  226 8885
E-mail: amsterdam@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.