Phonak Lyric | het 100% onzichtbare hoortoestel

Grote-afbeelding-lyric

Nadat blijkt dat u een gehoorapparaat nodig heeft, kunnen we er bij Makker voor zorgen dat niemand ziet dat u een hoortoestel draagt. Hoe? Met de Phonak Lyric: het eerste en enige hoortoestel dat 100% onzichtbaar is. De Lyric past volledig in uw gehoorgang waarna u deze permanent kan dragen tot wel 3 maanden. Dus geen batterijen plaatsen, geen onderhoud en u mag er mee douchen, sporten en slapen. Net als de goedhorende, hoort u dag en nacht zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen.

 

Onderzoek: 9 op de 10 mensen die Lyric gebruiken, geven aan dat dit voor een groot deel hun natuurlijke gehoor teruggeeft. Ook kan de Lyric direct verlichting bieden voor mensen die last hebben van oorsuizen, ‘piep in ‘t oor’ ofwel tinnitus.

24/7 de Lyric dragen

In slechts enkele minuten plaatst een Lyric-specialist van Makker het toestel diep in uw oor. Een pijnloze procedure, een verdoving is dan ook niet nodig. Hierna hoort u 24 uur per dag, 7 dagen per week. U hoeft het hoortoestel niet uit te nemen, want het toestel blijft dag en nacht in uw oor zitten. De batterijen van de Lyric gaan tot 3 maanden mee en uw hoortoestel heeft geen onderhoud nodig. Onze Lyric-audiciens hebben al honderden keren een Lyric geplaats waardoor zij zeer ervaren zijn.

Zorgeloos een natuurlijk en helder geluid

De plaatsing in de gehoorgang laat uw oorschelp vrij om geluid op te vangen en zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. Met Lyric kunt u hoge tonen (weer) goed waarnemen en geluiden perfect lokaliseren. In tegenstelling tot traditionele gehoorapparaten, ervaart u met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem). Ook feedbackgeluiden (fluiten van het hoortoestel) en ruis verdwijnen. U kunt eindelijk weer goed horen en verstaan, zonder beperkingen. U vergeet zelfs dat u een hoortoestel draagt.

Behandeling bij tinnitus

Heeft u last van tinnitus dan kan de Lyric helpen. Met de Lyric overstemmen we het geluid, de piep of oorsuizen in uw oor, zodat u hiervoor minder aandacht heeft. Doordat u de Lyric dag en nacht kan dragen neemt het ongemak van tinnitus af.

De voordelen van Lyric

De voordelen van de Phonak Lyric zijn dat het toestel compleet onzichtbaar is. U kunt deze maanden dragen zonder in of uit te hoeven doen. 24/7 ervaart u een beter gehoor met zeer natuurlijke geluidskwaliteit:

  • Sporten: Lyric zit in uw oor, niet erachter. Uw hoortoestel valt nooit uit. Loop zo snel als u wilt, zet uw helm op en af zonder problemen.
  • Douchen: met Lyric kunt u douchen zonder zorgen.
  • Meepraten in gezelschap: zelfs met lawaai op de achtergrond geeft Lyric een optimale geluidskwaliteit.
  • Dag en nacht: de Lyric-batterijen werken tot maximaal 3 maanden. Zo hoeft u uw hoortoestel nooit uit te doen.
  • Verlichting bij tinnitus: oorsuizen of piep in ‘t oor gaat vaak samen met gehoorverlies. Lyric biedt hierbij dag én nacht verlichting door het maskeren van de suis of piep.

Kosten Lyric

De Phonak Lyric-hoortoestellen kosten een paar honderd euro per maand (voor twee toestellen). Vraag bij Makker in Laren, Soest, Zeist, Utrecht of Amsterdam naar de exacte kosten voor de Lyric. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor betalings- en financieringsmogelijkheden.

Probeer de Lyric 30 dagen gratis

Kampt u met gehoorverlies of heeft u last van oorsuizen ofwel tinnitus? U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we een hoortest af om de mate van uw gehoorverlies te bepalen. Deze hoortest is gratis en geeft u en onze audicien een goed beeld van uw gehoorsituatie.

 

Indien u een wij overtuigd zijn dat de Lyric uw leven gaat verrijken, plaatsen wij de Lyric binnen enkele minuten in uw oor. Vervolgens begint u aan een vrijblijvende proefperiode van 30 dagen, waarin u kunt bepalen in hoeverre het Lyric hoortoestel u bevalt. Na 30 dagen laat u ons weten of u tevreden bent met de Lyric. Bent u niet tevreden, dan halen wij de Lyric uit uw oor en berekenen wij geen kosten. Bent u wel tevreden, zoals tienduizenden anderen, dan blijft u de Lyric dragen. Wij blijven altijd tot uw dienst. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en uiteraard voor vervanging.

Lyric gratis en vrijblijvend uitproberen?

Wilt u zich direct vrijblijvend laten adviseren of geheel gratis de Lyric uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies. Bel naar één van onze winkels of maak een afspraak via onze contactpagina.