Lyric

 

Lyric, het eerste hoortoestel dat 100% onzichtbaar is

Nadat uit een hoortest blijkt dat u een gehoorapparaat nodig heeft, kunnen we er bij Makker voor zorgen dat niemand ziet dat u een hoortoestel draagt.

 

Onderzoek: 9 op de 10 mensen die Lyric gebruiken, geven aan dat dit voor een groot deel hun natuurlijke gehoor teruggeeft. Ook biedt Lyric direct verlichting voor mensen die last hebben van oorsuizen ofwel tinnitus.

24/7 de Lyric dragen

In slechts enkele minuten plaatst een Lyric specialist van Makker het toestel diep in uw oor. U hoort hiermee 24 uur per dag, 7 dagen per week. U hoeft geen batterijen te vervangen of het hoortoestel uit te nemen, want het toestel blijft permanent in uw oor zitten.

Zorgeloos een optimaal geluid

De plaatsing in de gehoorgang laat uw oorschelp vrij om geluid op te vangen en zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. Met Lyric geniet u zorgeloos van dagelijkse activiteiten zoals douchen, sporten, slapen en telefoneren. U zou bijna vergeten dat u een hoortoestel in had.

De voordelen van Lyric

De voordelen van Lyric zijn dat het toestel compleet onzichtbaar is in uw oor. U kunt deze maanden dragen zonder in of uit te hoeven doen. 24/7 ervaart u een beter gehoor met zeer natuurlijke geluidskwaliteit.

  • Sporten: Lyric zit in uw oor, niet erachter. Uw hoortoestel valt nooit uit. Loop zo snel als u wilt, zet uw helm op en af zonder problemen.
  • Douchen: met Lyric kunt u douchen zonder zorgen.
  • Meepraten in gezelschap: zelfs met lawaai op de achtergrond geeft Lyric een optimale geluidskwaliteit.
  • Dag en nacht: de Lyric-batterijen werken tot maximaal 3 maanden. Zo hoeft u uw hoortoestel nooit uit te doen.
  • Verlichting bij tinnitus: oorsuizen gaat vaak samen met gehoorverlies. Lyric biedt hierbij dag èn nacht verlichting door het maskeren van de bekende ‘piep in het oor’.

Kosten Lyric

De Lyric hoortoestellen kosten een paar honderd euro per maand (voor twee toestellen). Vraag bij Makker in Laren, Soest, Zeist of Utrecht naar de exacte kosten voor de Lyric. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor betalings- en financieringsopties.

Vrijblijvend uitproberen?

Bent u benieuwd of u een hoortoestel nodig heeft? Vraag online naar een afspraak voor een hoortest.

 

Wilt u zich direct laten adviseren of geheel gratis één van onze hoortoestellen uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte oplossing te komen. Bel naar een van onze winkels of maak een afspraak via onze contactpagina.

Volume Lyric zelf aanpassen

 

Laat ik mezelf eerst even voorstellen: ik ben Marijn Prins en ik was ooit de jongste audicien van Nederland, maar inmiddels ben ik ingehaald. Ik ben nu al bijna 10 jaar audicien en sinds 2015 ben ik ook Lyric-specialist. Ik heb dus inmiddels al aardig wat Lyrics geplaatst.

Van Lyric gebruikers krijg ik regelmatig de vraag hoe ze het volume kunnen aanpassen van de Lyric. Zeker in de vreemde periode waar wij momenteel in zitten is het helemaal van belang dat u niet langs hoeft te gaan bij de Lyric-specialist voor het aanpassen van het volume. Daarom heb ik hieronder een korte omschrijving gemaakt hoe u het volume van de Lyric zelf kunt aanpassen:

 

De Lyric wordt ingesteld op uw gehoorverlies, maar het kan soms zijn dat de versterking die de Lyric op dat moment geeft net iets te veel of te weinig is. Het is dan mogelijk om het volume van de Lyric aan te passen, dat kunt u als volgt doen:

  • Plaats de Soundlync (het zwarte magnetische staafje) in de gehoorgang.
  • U krijgt 2 piepjes te horen, haal de Soundlync uit de gehoorgang.
  • Plaats de Soundlync terug in de gehoorgang, u krijgt dan een cyclus van piepjes te horen. Het volume gaat met stappen omhoog, als de Lyric op het maximale niveau staat dan gaat het volume daarna omlaag. Als de lyric op de maximale sterkte staat krijgt u dit te horen middels een dubbel piepje. Als de Lyric op het minimale niveau staat dan gaat het vanuit daar weer in stappen naar het maximale niveau.
  • Als u de juiste sterkte hebt bereikt haal dan de Soundlync uit de gehoorgang.

Als u aan beide kanten een Lyric draagt en u wilt het volume aan beide kanten aangepassen dan moet u dit ook toepassen aan het andere oor. De Lyric’s communiceren niet met elkaar, dus alles wat u links/rechts aanpast moet u ook aan de andere kant toepassen.

 

Wat het mooie is van de Lyric is dat u eigenlijk vergeet dat u een hoortoestel draagt, omdat het volledig onzichtbaar is en het voor 2-3 maanden in het oor zit. Omdat u zelf ook de mogelijkheid heeft om te spelen met het volume bent u minder afhankelijk van uw Lyric-specialist.