Makker Hoortoestellen team Soest
Makker audicien Soest

 

Torenstraat 4

3764 CM Soest

035 602 24 17

soest@makker.nl

 

Openingstijden

 

Maandag      09:00 – 17:30 uur
Dinsdag        09:00 – 17:30 uur
Woensdag    09:00 – 17:30 uur
Donderdag   09:00 – 17:30 uur
Vrijdag          09:00 – 17:30 uur
Zaterdag       Gesloten
Zondag         Gesloten

 

Maak een afspraak voor gratis hoortest

 

Heeft u het idee dat u niet meer zo goed hoort? Vindt u het moeilijk om in rumoer en grote groepen te verstaan? Als u wilt weten hoe het met uw gehoor is gesteld, dan bent u bij Makker Hoortoestellen in Soest van harte welkom voor een gehoortest. Binnen 15 minuten bent u verzekerd van een professionele uitslag en advies, geheel vrijblijvend.

 

Belangrijk is om na uw vermoedens snel actie te ondernemen. Hoe eerder u iets te onderneemt tegen gehoorverlies, des te sneller de kans om weer langdurig goed te horen. Gehoorverlies is namelijk een langzaam proces dat geleidelijk verergert, zonder dat u dit door heeft.

Het team van audiciens, prettig kennis te maken!

 

Leonie Kuik – Audicien kan zich als geen ander verplaatsen in de situatie van de slechthorende. Door haar grote inlevingsvermogen weet zij de juiste vragen te stellen en kan zij al snel bepalen welke hooroplossing het beste bij de slechthorende past. Leonie laat haar klanten op haar eigen positieve manier kennis maken met de nieuwe geluidsbeleving.

 

Gijs Makker – Audicien heeft het audiciens vak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn passie en kennis over het mooie vak gaan ver. Gijs volgt de ontwikkelingen binnen het vak op de voet, zodat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste techniek.

 

Kristel Jaartsveld – Gastvrouw zorgt voor het reilen en zeilen binnen het filiaal in Soest. Zij verwelkomt de slechthorende met een brede glimlach en zorgt voor koffie en thee. Kristel is ook degene die onze klanten telefonisch te woord staat en zorgt dat de afspraken op het juiste moment worden ingepland.

 

Professionele hoortest en deskundig advies

 

Bij Makker Soest bent u van harte welkom voor een gratis gehoortest. Onze audicien zijn StAr-geregistreerd waardoor u bent verzekerd van een professionele test en uitslag én dit binnen 15 minuten. De resultaten van uw hoortest leveren we in de vorm van een audiogram, met uw gehoorprestaties visueel afgebeeld. Wanneer we bij u een gehoorverlies constateren bespreken we met u de mogelijke vervolgstappen waarbij we altijd uitgaan van uw specifieke wensen en situatie.

 

Oprecht advies voor een voor ú passend hoortoestel

 

Wanneer u de stap naar een hoortoestel wilt nemen, maken we graag met u een afspraak voor een vrijblijvend aanpastraject. Tijdens het traject staat een persoonlijke aanpak centraal waarbij we altijd kijken naar de voor ú beste hooroplossing. Doordat we een onafhankelijke audicien zijn hebben we een ruime keus aan hoortoestelmerken en mogelijkheden. We bieden u hierdoor de beste hoortoestellen, dit op basis van uw budget, cosmetische voorkeur en technische eisen. Ook voor aanvullende accessoires en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht.

 

Expert in volledig onzichtbare hoortoestellen

 

Bij Makker in Soest begrijpen we de behoefte aan een hooroplossing waarbij u bijna of niet merkt dat u deze draagt. We focussen ons dan ook op hoortoestellen die zo comfortabel mogelijk zijn en zo min mogelijk zichtbaar. Er is zelfs een hoortoestel dat volledig onzichtbaar is én dat u 24/7 kan dragen voor 3 maanden achtereen. U kunt ermee sporten, douchen en zelfs zwemmen. Mogelijk met de Lyric van Phonak. Lees meer

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij Makker Soest

 

Wilt u een gratis gehoortest laten uitvoeren? Maak een afspraak voor een professionele test en advies bij Makker Hoortoestellen in Soest. Ons advies is altijd vrijblijvend en oprecht.

Vrijblijvend uitproberen?

Bent u benieuwd of u een hoortoestel nodig heeft? Vraag online naar een afspraak voor een hoortest.

 

Wilt u zich direct laten adviseren of geheel gratis één van onze hoortoestellen uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte oplossing te komen. Bel naar een van onze winkels of maak een afspraak via onze contactpagina.

Makker Zeist 

Steynlaan 67, 3701 EC Zeist

Telefoon: 030 697 5954
Email: zeist@makker.nl

 

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren en Makker Utrecht van 09:00-17:30 uur. 

Makker Laren

Melkweg 2, 1251 PS Laren

Telefoon: 035 533 0370
Email: laren@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.

Makker Utrecht

Blauwkapelseweg 13, 3572 KA Utrecht

Telefoon: 030 303 2001
Email: utrecht@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.

Makker Amsterdam

Maasstraat 98, 1078 HM Amsterdam

Telefoon: 020  226 8885
E-mail: amsterdam@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.