Makker audicien Soest

 

Torenstraat 4

3764 CM Soest

Tel: 035 602 24 17

E-mail: soest@makker.nl

 

Openingstijden

 

Maandag     09:00 – 17:30 uur

Dinsdag      09:00 – 17:30 uur

Woensdag   09:00 – 17:30 uur

Donderdag  09:00 – 17:30 uur

Vrijdag         09:00 – 17:30 uur

Zaterdag      Gesloten

Zondag        Gesloten

 

Gratis gehoortest voor controle op mate van gehoorverlies 

 

Heeft u het idee dat u niet zo goed meer hoort als voorheen? Vindt u het moeilijk om in rumoer en grote groepen te verstaan? Als u wilt weten hoe uw gehoor er aan toe is, kunt u een gratis en vrijblijvende gehoortest bij Makker Soest aanvragen. Belangrijk is wel om dit zo snel mogelijk te doen na het ontstaan van uw vermoedens. Hoe eerder u het besluit neemt om iets te ondernemen, des te sneller krijgt u de kans om weer langdurig goed te kunnen horen. Gehoorverlies is namelijk een langzaam proces dat geleidelijk verergert, zonder dat u dit door heeft.

Het team van audiciens, prettig kennis te maken!

 

Audicien Leonie Kuik kan zich als geen ander verplaatsen in de situatie van de slechthorende. Door haar grote inlevingsvermogen weet zij de juiste vragen te stellen en kan zij al snel bepalen welke hooroplossing het beste bij de slechthorende past. Leonie laat haar klanten op haar eigen positieve manier kennis maken met de nieuwe geluidsbeleving.

 

Gijs Makker heeft het audiciensvak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn  passie en kennis over het mooie vak gaan ver. Gijs volgt de ontwikkelingen binnen het vak op de voet  zodat hij altijd op de hoogte is van de nieuwste techniek.

 

Gastvrouw Kristel Jaartsveld zorgt voor het reilen en zeilen binnen het filiaal in Soest. Zij verwelkomt de slechthorende met een brede glimlach en zorgt voor koffie en thee. Kristel is ook degene die onze klanten telefonisch te woord staat en zorgt dat de afspraken op het juiste moment worden ingepland.

 

Professionele gehoortest en deskundig advies

 

Bij de audiciens van Makker Soest bent u altijd welkom voor een gratis gehoortest. Onze gekwalificeerde audiciens helpen u verder met een professionele gehoortest en bespreken met u de resultaten. Bij constatering van gehoorverlies dragen we u mogelijke oplossingen voor. De resultaten worden onder meer geleverd in de vorm van een audiogram, waarin uw gehoorprestaties visueel zijn afgebeeld.

 

Makker helpt u bij oplossing voor gehoorverlies

 

Desgewenst kan een nieuwe afspraak worden gemaakt om het verbetertraject in te luiden. Tijdens het verbetertraject staat een persoonlijke aanpak centraal. Als blijkt dat een hoortoestel de oplossing is voor uw gehoorverlies, bieden we u de beste producten. Ook voor aanvullende accessoires en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht.

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij Makker Soest

 

Wilt u een gratis gehoortest laten uitvoeren? Maak een afspraak en vraag naar een passend advies bij Makker Hoortoestellen in Soest.

Vrijblijvend uitproberen?

Bent u benieuwd of u een hoortoestel nodig heeft? Vraag online naar een afspraak voor een hoortest.

 

Wilt u zich direct laten adviseren of geheel gratis één van onze hoortoestellen uitproberen? Wij maken graag met u een afspraak. Onze gediplomeerde audiciens staan u bij met deskundig advies om zo tot een persoonlijk op maat gemaakte oplossing te komen. Bel naar een van onze winkels of maak een afspraak via onze contactpagina.

Makker Zeist 

Steynlaan 67, 3701 EC Zeist

Telefoon: 030 697 5954
Email: zeist@makker.nl

 

Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak en zaterdag bent u van harte welkom bij Makker Laren en Makker Utrecht van 09:00-17:30 uur. 

Makker Laren

Melkweg 2, 1251 PS Laren

Telefoon: 035 533 0370
Email: laren@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.

Makker Utrecht

Blauwkapelseweg 13, 3572 KA Utrecht

Telefoon: 030 303 2001
Email: utrecht@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.

Makker Amsterdam

Maasstraat 98, 1078 HM Amsterdam

Telefoon: 020  226 8885
E-mail: amsterdam@makker.nl

 

Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:30

Buiten openingstijden ook op afspraak.