Hoortoestel defect

Mijn hoortoestel defect. Wat nu?

 

Als uw gehoorapparaat defect is dan kunnen wij deze voor u repareren. Als u het hoortoestel bij ons heeft gekocht dan kan het zijn dat er nog garantie op het product zit. Voordat u contact met ons opneemt raden we u aan om eerst zelf uit te zoeken wat er met het toestel aan de hand kan zijn. Regelmatig komt het namelijk voor dat het hoorapparaat niet defect is, maar dat er iets aan de hand is wat eenvoudig is te verhelpen.

 

Op de pagina algemene problemen hebben we voor u de meest voorkomende problemen met oplossingen op een rijtje gezet. Om het u extra makkelijk te maken, zijn er voor alle gangbare situaties filmpjes te vinden op het internet. Denkt u echt dat uw toestel defect is, dan bent u van harte welkom in één van onze winkels. Ook kunt u gebruik maken van onze reparatieservice op afstand. Om hiervan gebruik te maken volg onderstaande stappen.

Reparatieservice op afstand
1 Checklist
2 Gegevens
3 Hoortoestel versturen
4 Verdere procedure


  • 1. Checklist


    U vermoed dat uw hoortoestel defect is en u bent niet in staat om naar ons in de winkel te komen. Dat is balen zeg! Maar misschien is het defect minder erg dan u denkt. Loop onderstaande checklist door om te kijken of u het wellicht zonder op te sturen zelf kunt verhelpen:
  • Alles gecheckt? Werkt uw hoortoestel nog steeds niet? Loop de volgende stappen door voor het versturen van uw hoortoestel.