Accessoires

Accessoires voor beter horen

Wist u dat er heel veel hoorhulpmiddelen zijn die het u veel makkelijker maken? Bij Makker Hoortoestellen zijn diverse hoorhulpmiddelen te vinden. U kunt bij ons veel producten ook uitproberen. Zo weet u van te voren of het product aan uw eisen voldoet!

TV hulpmiddelen

 

Dit is een systeem waarmee u de televisie goed kunt verstaan zonder dat de televisie zó hard moet staan dat mensen in uw omgeving er last van hebben. U kunt zelf het volume bepalen en het geluid in de kamer kan zelfs tot ‘0’ gereduceerd worden.

 

Telefoons

 

Er zijn ook speciale telefoons om een goed telefoongesprek te kunnen volgen, ondanks dat u slechter verstaat. Deze telefoons zijn er in vele verschillende soorten en hebben allemaal verschillende mogelijkheden.

 

Wist u dat er zelfs telefoons bestaan die u rechtstreeks doorverbinden met uw hoortoestellen?

Solosystemen

 

Heeft u moeite om op een verjaardag een gesprek te voeren, omdat u last heeft van de omgevingsgeluiden? Probeer dan eens een solosysteem uit.

 

Dit soort systemen werken draadloos en zorgen ervoor dat u zelfs in de moeilijkste situaties een goed verstaan bereikt. Niet alleen op verjaardagen maar ook bij lezingen/cursussen/vergaderingen en diverse andere situaties is dit een mooie oplossing.

 

Wek- en waarschuwingssystemen

 

Ook zijn er allerlei systemen als deurbellen, wekkers, flitslampen en trilschijven voor slechthorenden. Deze zijn er om u te waarschuwen als bijvoorbeeld de telefoon gaat of de deurbel klinkt.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.